Der er kopivarer, og så er der kopivarer. Nogle af dem er elendige og til at få øje på på lang afstand. Og så er der andre, der er af en helt anden kaliber. De ligner den ægte vare og har måske tilsyneladende de samme skoetiketter, ophængsbøjler og mærkater og endda det samme Microwobbleboard™-mærke i sålen. Men de har ikke vores patenterede Microwobbleboard™ eller Biomimetix™ -teknologi i sålen.

På kort sigt kan du måske få dem for omtrent det samme eller en smule billigere, men på længere sigt kan det blive et dyrt bekendtskab.
Hos FitFlop kontrollerer vi løbende kvaliteten og tester vores produkter. Det gør kopivarefabrikanterne ikke.
Hvis et tilbud virker for godt til at være sandt, så lad være med at købe dem. Køb kun hos autoriserede eller godkendte danske FitFlop forhandlere. Her henvises til www.soft-spot.dk – FitFlop – Forhandlere.
Med kopivarer kan der medfølge kriminalitet, dårlig kvalitet, kreditkortsvindel og ID-tyveri. Så skriv dig følgende bag øret:

 • Vores forhandlere har ikke autorisation til at sælge på eBay. Så en eBay-sælger, der har mere end et-to par FitFlop sko til salg, kan meget vel sælge kopivarer.
 • Uægte FitFlop fodtøj kan være uhensigtsmæssigt at gå i. Man kan være stensikker på, at en kopivareproducent ikke tester sit fodtøj så omhyggeligt, som vi gør, for at gøre det sikkert.
 • Hvis du køber på en uautoriseret hjemmeside eller hos en uautoriseret forhandler, kan du risikere at blive udsat for kreditkortsvindel og ID-tyveri. Og der er risiko for, at du aldrig får den vare, du har betalt for.

Og vil du ikke gerne have den ægte vare på dine fødder?
Kopi-FitFlop holder formentlig ikke i længden. Du kan heller ikke henvende dig til FitFlop kundeservice – eller forhandlerservice – og få den sædvanlige topklasseservice med et par kopisko. De vil bare blive kasseret.
Det kan være svært at se forskel på ægte FitFlop fodtøj og uægte efterligninger.

Hvad gør FitFlop ved problemet?
FitFlop bruger store summer på at beskytte sine rettigheder og arbejder hårdt på at forhindre salg af FitFlop kopivarer. Følgerne af at handle med kopivarer kan være sagsanlæg, bøder, beslaglæggelse og i visse tilfælde fængselsstraf.
Hvis man har købt uægte FitFlop fodtøj, er vores råd, at man hverken går med det eller videresælger det. Pådrager nogen sig skader som følge af at gå i uægte FitFlop produkter, som man har solgt dem, kan man blive draget til ansvar for det.
FitFlop tager sikkerhed meget alvorligt og efterforsker alle de tip, vi får, om falske produkter. Når det er muligt, griber vi selv ind. Ellers foregår det ved politi og toldvæsens mellemkomst eller ved et sagsanlæg.

Hvordan kan jeg sikre mig, at det et ægte FitFlop produkt, jeg køber?
FitFlop råder til, at man kun køber FitFlop hos godkendte forhandlere. Så er man sikker på at få den ægte vare. Følg anbefalingerne for, hvad man skal kigge efter, og om, hvor man skal købe dem:

 • Hos FitFlop-godkendte forhandlere. Find den nærmeste godkendte danske forhandler på forhandlerlisten www.soft-spot.dk

Tag dig i agt for søgemaskineord, domænenavne og URL-adresser, der indeholder nøgleord som: billige FitFlops, discount-FitFlops, FitFlops-lagersalg, FitFlop-sandal udsalg, Fit Flop-udsalg, kopi FitFlops osv.

VI ANBEFALER IKKE FØLGENDE SIDER:

www.foresightplatform.eu
www.butiklea.dk
www.fitflopudsalg.com

www.fitflopdanmark.com
www.fitflopsandalerdanmark.com
http://fitflopdk.webmium.com/
http://www.fitflopsdk.net/
http://website.informer.com/fitflopdanmark2013.com
http://www.fitflopsandalsdk.com/
http://www.fitflopskodk.com/
http://www.dkfitflopsandaler.com/
http://www.2013fitflopsandalerdenmark.dk
http://www.fitflopsandaler.dk
http://fitflopdk2013.webs.com/
http://www.fitflopudsalgdenmark.net/
http://www.fitflopbutik.com/
http://www.fitflops.dk
http://www.fitflopkvinde.com/
www.dkfitflopsandaler.com

Vær forsigtig, når du handler. Hvis et tilbud virker for godt til at være sandt, er det det formentlig også, og man vil jo nødig i kløerne på kriminelle. Det er ikke tilrådeligt at købe FitFlop produkter på markeder og loppemarkeder, da det ofte er kopivarer. Hvis du er i tvivl, så lad være med at købe dem.
KUN officielle forhandlere af ægte FitFlop produkter må bruge ordet FitFlop i deres søgeord. Meget få officielle hjemmesider har autorisation til at bruge FitFlop i deres URL-adresser. De få undtagelser er: www.fitflop.dk, ww.fitflop.ie, www.fitflop.it, www.fitflop.com.au,www.fitflop.be, www.fitflop.fr, www.fitflop.nl,www.fitflop.net og www.fitflop.co.il. Ovennævnte domænenavne ejer FitFlop og henviser til FitFlop distributører i hvert enkelt land.

Hvordan ved jeg, om mit FitFlop produkt er ægte?
Hvis du har købt dine FitFlop sandaler/sko hos en af vores godkendte forhandlere eller hjemmesider, kan du være sikker på, at det er den ægte vare. Har du problemer, så kontakt os på denne mailadresse: info@soft-spot.dk
Jeg har en mistanke om, at mit FitFlop produkt er uægte.
Hvis du har købt et FitFlop produkt og er blevet i tvivl, om det er ægte, så tjek på vores liste over godkendte forhandlere, om den hjemmeside eller forhandler, du har handlet med, figurerer. Har du problemer, så kontakt os på denne mailadresse: info@soft-spot.dk
Hvordan undgår jeg at købe uægte FitFlop produkter på nettet?
Ved handel på nettet råder vi til, at man følger nedenstående, enkle retningslinjer. Og husk, at hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det det sikkert også, så lad være med at købe det.

 • Sikr dig, at du køber af et kendt firma.
 • Er der CVR /momsnummer på siden
 • Er der FitFlop logo (korrekte) på siden?
 • Ser hjemmesiden sikker ud?
 • Er der forvrængede fotos og mærkelig dansk tekst? Helt sikkert kopivarer!
 • Er siden E-mærke godkendt?
 • Har den en klar fortroligheds- og returneringspolitik?
 • Lav lidt detektivarbejde. Ring til dem, eller søg på nettet efter kommentarer fra andre, der har handlet med dem.
 • Stol først og fremmest på din sunde fornuft. Hvis du overhovedet er i tvivl, så lad være med at købe noget. Vi anbefaler, at man køber ægte FitFlop produkter hos godkendte forhandlere.

Jeg har set annoncer for FitFlop på Google. Er de alle sammen ægte?
Nogle af annoncerne på Google er rigtige FitFlop forhandlere. Andre kan være hjemmesider, der sælger FitFlop kopivarer.
Jeg overvejer at købe et FitFlop produkt på eBay. Hvordan ved jeg, om det er ægte?Ingen af vores forhandlere har tilladelse til at sælge ægte FitFlop produkter på eBay. Det kan forekomme, at FitFlop-brugere sælger noget på eBay, men der vil formentlig kun være tale om et eller højst to par sko. Det samme gælder andre auktionshjemmesider som Ebid, Cqout og Gumtree.
Forsikringer om ’ægte varer’, hologrammer og sikkerhedssegl’ er ingen garanti for, at produktet er ægte.
Før du begynder at byde, så sæt dig ind i auktionsprocessen, hjemmesidens regler og auktionsselskabets egne sikkerhedsregler.
Stil spørgsmål til sælger, så du er sikker på at få svar. Ring dem op og tjek tidligere køberes kommentarer. Stol på dine instinkter.
Lad være med at oplyse dit password eller at udlevere personlige oplysninger.
Vælg en sikker betaling som eksempelvis Paypal.
Vær forsigtig, når du køber. Hvis et tilbud virker for godt til at være sandt, er det det sikkert også. Hvis du er i tvivl, så lad være med at købe noget.
Jeg har købt FitFlop fodtøj på eBay, som virker uægte. Hvad gør jeg?
Undlad at sælge dem videre til andre. Hvis nogen får uhensigtsmæssige skavanker af at gå i uægte FitFlop sko, som du har solgt til dem eller foræret dem, kan du blive stillet til ansvar. Kontakt straks sælgeren med henblik på at få pengene tilbage. Husk, at det er ulovligt at sælge kopivarer. Vi fraråder, at man videresælger sine uægte FitFlop produkter.
Giv eBay besked om auktionsvaren. Referer til eBays politik og retningslinjer. (Bemærk: Du vinker farvel til sikkerheden ved at handle hos en godkendt FitFlop forhandler, når du går på eBay).
Hvis du betaler med PayPal, så tjek, om de kan hjælpe dig med at få pengene tilbage. Referer til PayPals politik og retningslinjer.
Kontakt forbrugerstyrelsen og fremlæg alle data, også kvittering for betaling til sælger.
Giv venligst os besked, så vi kan gribe ind over for sælger. Vi kan desværre ikke give godtgørelse for uægte varer.
Flere spørgsmål? Kontakt os endelig på info@soft-spot.dk.

Kopivareinfo

Der er kopivarer, og så er der kopivarer. Nogle af dem er elendige og til at få øje på på lang afstand. Og så er der andre, der er af en helt anden kaliber. De ligner den ægte vare og har måske tilsyneladende de samme skoetiketter, ophængsbøjler og mærkater og endda det samme Microwobbleboard™-mærke i sålen. Men de har ikke vores patenterede Microwobbleboard™  -teknologi i sålen.

På kort sigt kan du måske få dem for omtrent det samme eller en smule billigere, men på længere sigt kan det blive et dyrt bekendtskab.
Hos FitFlop kontrollerer vi løbende kvaliteten og tester vores produkter. Det gør kopivarefabrikanterne ikke.
Hvis et tilbud virker for godt til at være sandt, så lad være med at købe dem. Køb kun hos autoriserede eller godkendte danske FitFlop forhandlere.

Med kopivarer kan der medfølge kriminalitet, dårlig kvalitet, kreditkortsvindel og ID-tyveri. Så skriv dig følgende bag øret:

Og vil du ikke gerne have den ægte vare på dine fødder?
Kopi-FitFlop holder formentlig ikke i længden. Du kan heller ikke henvende dig til FitFlop kundeservice – eller forhandlerservice – og få den sædvanlige topklasseservice med et par kopisko. De vil bare blive kasseret.
Det kan være svært at se forskel på ægte FitFlop fodtøj og uægte efterligninger.

Hvad gør FitFlop ved problemet?
FitFlop bruger store summer på at beskytte sine rettigheder og arbejder hårdt på at forhindre salg af FitFlop kopivarer. Følgerne af at handle med kopivarer kan være sagsanlæg, bøder, beslaglæggelse og i visse tilfælde fængselsstraf.
Hvis man har købt uægte FitFlop fodtøj, er vores råd, at man hverken går med det eller videresælger det. Pådrager nogen sig skader som følge af at gå i uægte FitFlop produkter, som man har solgt dem, kan man blive draget til ansvar for det.
FitFlop tager sikkerhed meget alvorligt og efterforsker alle de tip, vi får, om falske produkter. Når det er muligt, griber vi selv ind. Ellers foregår det ved politi og toldvæsens mellemkomst eller ved et sagsanlæg.

Hvordan kan jeg sikre mig, at det et ægte FitFlop produkt, jeg køber?
FitFlop råder til, at man kun køber FitFlop hos godkendte forhandlere. Så er man sikker på at få den ægte vare. Følg anbefalingerne for, hvad man skal kigge efter, og om, hvor man skal købe dem:

Tag dig i agt for søgemaskineord, domænenavne og URL-adresser, der indeholder nøgleord som: billige FitFlops, discount-FitFlops, FitFlops-lagersalg, FitFlop-sandal udsalg, Fit Flop-udsalg, kopi FitFlops osv.

VI ANBEFALER IKKE FØLGENDE SIDER:
http://www.fitflopsko.eu/specials.html
http://www.fitflopsdenmark.com/?m
http://www.ifitflopsandalerdk.com/
https://sites.google.com/site/fitflops2013salg/
www.fitflopbutik.dk
www.foresightplatform.eu
www.butiklea.dk
www.fitflopudsalg.com
www.fitflopdanmark.com
www.fitflopsandalerdanmark.com
http://fitflopdk.webmium.com/
http://www.fitflopsdk.net/
http://website.informer.com/fitflopdanmark2013.com
http://www.fitflopsandalsdk.com/
http://www.fitflopskodk.com/
http://www.dkfitflopsandaler.com/
http://www.2013fitflopsandalerdenmark.dk
http://www.fitflopsandaler.dk
http://fitflopdk2013.webs.com/
http://www.fitflopudsalgdenmark.net/
http://www.fitflopbutik.com/
http://www.fitflops.dk
www.fitflopkvinder.com
www.dkfitflopsandaler.com
www.fitflopdk.com

Vær forsigtig, når du handler. Hvis et tilbud virker for godt til at være sandt, er det det formentlig også, og man vil jo nødig i kløerne på kriminelle. Det er ikke tilrådeligt at købe FitFlop produkter på markeder og loppemarkeder, da det ofte er kopivarer. Hvis du er i tvivl, så lad være med at købe dem.

KUN officielle forhandlere af ægte FitFlop produkter må bruge ordet FitFlop i deres søgeord. Meget få officielle hjemmesider har autorisation til at bruge FitFlop i deres URL-adresser. De få undtagelser er: www.fitflop.dk, www.fitflop.ie, www.fitflop.it, www.fitflop.com.au,www.fitflop.be, www.fitflop.fr, www.fitflop.nl,www.fitflop.net og www.fitflop.co.il. Ovennævnte domænenavne ejer FitFlop og henviser til FitFlop distributører i hvert enkelt land.

Hvordan ved jeg, om mit FitFlop produkt er ægte?
Hvis du har købt dine FitFlop sandaler/sko hos en af vores godkendte forhandlere eller hjemmesider, kan du være sikker på, at det er den ægte vare. Har du problemer, så kontakt os på denne mailadresse: info@soft-spot.dk

Jeg har en mistanke om, at mit FitFlop produkt er uægte.
Hvis du har købt et FitFlop produkt og er blevet i tvivl, om det er ægte, så tjek på vores liste over godkendte forhandlere, om den hjemmeside eller forhandler, du har handlet med, figurerer. Har du problemer, så kontakt os på denne mailadresse: info@soft-spot.dk

Hvordan undgår jeg at købe uægte FitFlop produkter på nettet?
Ved handel på nettet råder vi til, at man følger nedenstående, enkle retningslinjer. Og husk, at hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det det sikkert også, så lad være med at købe det.

Jeg har set annoncer for FitFlop på Google. Er de alle sammen ægte?
Nogle af annoncerne på Google er rigtige FitFlop forhandlere. Andre kan være hjemmesider, der sælger FitFlop kopivarer.

Jeg overvejer at købe et FitFlop produkt på eBay. Hvordan ved jeg, om det er ægte?
Ingen af vores forhandlere har tilladelse til at sælge ægte FitFlop produkter på eBay. Det kan forekomme, at FitFlop-brugere sælger noget på eBay, men der vil formentlig kun være tale om et eller højst to par sko. Det samme gælder andre auktionshjemmesider som Ebid, Cqout og Gumtree.
Forsikringer om ’ægte varer’, hologrammer og ‘sikkerhedssegl’ er ingen garanti for, at produktet er ægte.
Før du begynder at byde, så sæt dig ind i auktionsprocessen, hjemmesidens regler og auktionsselskabets egne sikkerhedsregler.
Stil spørgsmål til sælger, så du er sikker på at få svar. Ring dem op og tjek tidligere køberes kommentarer. Stol på dine instinkter.
Lad være med at oplyse dit password eller at udlevere personlige oplysninger.
Vælg en sikker betaling som eksempelvis Paypal.
Vær forsigtig, når du køber. Hvis et tilbud virker for godt til at være sandt, er det det sikkert også. Hvis du er i tvivl, så lad være med at købe noget.

Jeg har købt FitFlop fodtøj på eBay, som virker uægte. Hvad gør jeg?
Undlad at sælge dem videre til andre. Hvis nogen får uhensigtsmæssige skavanker af at gå i uægte FitFlop sko, som du har solgt til dem eller foræret dem, kan du blive stillet til ansvar. Kontakt straks sælgeren med henblik på at få pengene tilbage. Husk, at det er ulovligt at sælge kopivarer. Vi fraråder, at man videresælger sine uægte FitFlop produkter.
Giv eBay besked om auktionsvaren. Referer til eBays politik og retningslinjer. (Bemærk: Du vinker farvel til sikkerheden ved at handle hos en godkendt FitFlop forhandler, når du går på eBay).
Hvis du betaler med PayPal, så tjek, om de kan hjælpe dig med at få pengene tilbage. Referer til PayPals politik og retningslinjer.
Kontakt forbrugerstyrelsen og fremlæg alle data, også kvittering for betaling til sælger.
Giv venligst os besked, så vi kan gribe ind over for sælger. Vi kan desværre ikke give godtgørelse for uægte varer.

Flere spørgsmål? Kontakt os endelig på info@soft-spot.dk.